Hi

De bästa hotellen i Värnamo

Om du letar efter ett trevligt ställe att bo på i Värnamo kan vi definitivt hjälpa dig! Vi har samlat en lista över kommunens bästa hotell så att du lätt ska kunna hitta det perfekta alternativet för just dig.

Oavsett om du föredrar budgetvänliga boenden eller något lyxigt har vi sammanställt många bra alternativ.

Nu sätter vi igång!

Scandic Värnamo

Det här hotellet är ett utmärkt alternativ för resenärer som vill ha lite av varje. Scandic Värnamo erbjuder reception dygnet runt, dagstidning och till och med bagageförvaring för den som reser med mycket packning. Du har även tillgång till bastu och gratis frukost under din vistelse. Om du kör till hotellet behöver du inte oroa dig för att hitta parkering eftersom det finns gratis parkering på plats.

Scandic är kända för att erbjuda kvalitet boende till rimliga priser, och Scandic Värnamo är inget undantag, så letar du efter ett bra boende är detta definitivt platsen för dig!

Hotell Apladalen

Är du ute efter ett boende i centrala Värnamo är Hotell Apladalen ett perfekt alternativ då det endast ligger 3 minuters promenad från Kyrktorget. Det är perfekt för dig som vill ha nära till allt som händer men ändå ha en lugn plats att vila huvudet på natten. Du kan även förvänta dig gratis Wi-Fi och rum med TV, samt eget badrum. Du kan också njuta av en hälsosam svensk frukostbuffé varje morgon under din vistelse.

Om du letar efter ett hotell med lite historia är detta det perfekta stället för dig. Hotel Apladalen ligger i en byggnad från 1924!

Rasta Värnamo

Sist men inte minst har vi Rasta Värnamo. Hotellet ligger mindre än 3 km från Bruno Mathsson Center och utöver boende finns det även en restaurang. Alla rum har TV med kabelkanaler och ett eget badrum. I de flesta rum finns det även skrivbord och stor garderob som du kan utnyttja.

En frukostbuffé serveras varje morgon på hotellet, och Wifi är alltid gratis för alla gäster oavsett vilket rum du bokar.